-
Urška Kostanjevec
Mandljeva moka je vsestransko uporabna...jaz sem jo uporabila pri pripravi proteinskih mafinov ter v raznih pecivih (tudi kot posip na vrh čokoladnega preliva). Rada dodam tudi kakšno žlico v jogurt za obogatitev jedi. To obožujejo tudi otroci. Priporočam!
-
Lily Fekonja
"Mandljeva moka je super alternativa, če se tako kot mi doma izogibaš beli moki in se prehranjuješ brez glutensko oz. si na LCHF/KETO prehrani.
Sama iz mandljeve moke pripravljan različne jedi od šmorna, palačink, kruha, testa za pico, peciva, dodajam jo tudi v razne kaše, smutije. Z njo lahko pripraviš tudi mandljev namaz in še veliko drugih jedi.
Lily Fekonja"
Pokaži vse
-
Nives Podmiljšak
Mandljevo moko uporabljam z peko kruha, peciva... z veseljem preizkušam vaše recepte, ki so mi zelo všeč.
-
Maja Goleš
Odlična moka. Jaz jo uporabljam za peko kruha.
-
Eva Ilec
Super nadomestilo za navadno moko pri pečenju vseh slaščic.
-
Cveta Pečar
Zelo okusna in kvalitetna.
-
Brigita Zagožen
Zelo mi je všeč in okusno.
-
Maja Pelko
Zelo rada jo uporabljam za pečenje raznih peciv, piškotov.
-
Stefanija Rajčić Sedlarević
Odličen nadomestek navadni ,pšenični moki.
-
Marjeta Granda
Moko sem uporabila za peko potice. Bila je odlična in z moko sem bila zelo zadovoljna.
-
Andrejka Pretnar
Super okus!
-
Anita Hrestak
Za nakup mandljeve moke sem se odločila, ker vsebuje več beljakovin. Zaradi zdravstvenih težav mora vsak moj obrok vsebovati beljakovine. In ni mi žal, z moko sem nadvse zadovoljna! Uporabljam jo za zgoščevanje jedi, pri pripravi ajdovo-mandljeve kaše, dodatek kosmičem, peki palačink ...
-
Maruša Rudolf
Ker se izogibam glutenu kolikor se lahko uporabljam mandljevo moko predvsem za peciva in palačinke. Iz nje je vse super dobro. Pa še bolj zdravo. Iz Malince je pa še boljša, ker je iz ekološke pridelave. Tako, da vsaj vemo kaj jemo :)
-
Roman Pozderec
Mandljeva moka je odlična.
-
Martina Vitanc
Zelo kvalitetna, tudi ni prefino mleta, tako da je uporabna za pripravo sladic in okusnih zajtrkov.
-
Anita Hrestak
Za odločitev za nakup mandljeve moke sem se odločila, ker vsebuje več beljakovin. Uporabljam jo za zgoščevanje jedi, pogosto pri pripravi ajdove-mandljeve kaše, dodatek kosmičem, peko palačink ...
-
Moni Tkalec
Že dolgo imam težave z samo prebavo. Napihovanjem, krči... In sem začela tudi izločat gluten. Kakor se le da. Nimam sicer potrjene celiakije, pa vendar, že samo zaradi zdravja, mi je ljubša mandljeva moka, kokosova moka, koruzna
moka, kamutova moka.... saj so brez glutena. Imam pa potrjeno laktozno intoleranco, tako se v največji meri izogibam mlečnih zadevam, ki vsebujejo laktozo. Tako v peki, raje uporabim mandljevo moko, kamutovo in dodam samo malo bele moke. Seveda pa največkrat, brez bele moke. Da je bolj presna sladica :) Mandljev okus mi je všeč, sladici da poseben priokus. Še naprej jo bom uporabljala :)
-
Nataša Culum
Že nekaj časa se izogibamo beli pšenični moki in mandljeva moka je odlična pri peki peciva.
-
Andrej Hostnik
Mandljevo moko uporabljam za peko LCHF kruha in peciv.
-
Sonja Žoher
Mandljevo moko kupujem predvsem za izdelavo makronov in pa pri nekaterih slaščicah, kjer lahko nadomestim moko. Pri vas sem jo naročila, ker je cena ugodna in hitra dostava, le presejati se je ne da najbolje, ker seveda vsebuje maščobe in ostaja na cedilu. Obstaja tudi mandljeva moka, ki je zelo fino mleta in je pri vas nisem zasledila. Pri nas pa se prehranjujemo dokaj zdravo, če je le mogoče, včasih pa nas tudi zanese....
-
Biserka Avsec
Mandljevo moko sem uporabila za izdelavo kruha brez glutena in sem bila zelo zadovoljna. Poskušam zmanjšati vnos navadnega kruha s kruhom brez glutena.
-
Marija Maček
Brez mandljeve moke si pa jaz življenja sploh ne znam več predstavljati, ker je res vsestransko uporabna. Iz nje pečem kruh, žemljice, peciva, kekse… Uporabljam jo tudi za zgoščevanje jedi, kot dodatek smutijem, kosmičem… Tudi jušne cmočke se da naredit iz nje. Fantastična zadeva, če omejuješ vnos OH-jev. Nima tako specifičnega okusa kot na primer arašidova, zato je res vsestransko uporabna.
-
Barbara Ajdič
Ker se zaradi zdravstvenih razlogov izogibam glutenu ter tudi kolikor se le da industrijsko predelani BG moki, sem poskusila s peko sladic in kruha z mandljevo moko. Bila sem prijetno presenečena nad okusom in teksturo. Nihče ni ugotovil, da je sladica brez moke, le da je zelo okusna. Tudi zajtrki so sedaj ponovno bolj raznoliki, poleg tega pa je kruh iz mandljeve moke precej bolj nasiten kot navaden oz. brezglutenski, kar mi je tudi super.
-
Ingrid Boughaba
Mandlejvo moko sem naročila, ker sem se začela prehranjevanti na LCHF način. Zadovoljstvo je popolno, 100% zadovoljna. Hvala za vse recepte, ki so zelo uporabni
-
Katja Jerič
Vajini izdelki nasloh to tooooop!! Kvalitetni, božanski in hkrati ugodni. Mandljevo moko sem dobila v kompletu LCHF z vsemi ostalimi stvari in moram reči, da je okus fenomenalen. Najrajše jo uporabljam kar za peko palačink, saj se resnično okusi kar prepojijo in posledično stopijo v ustih. Hvala vama za vse okuse brbončic, predvsem pa vse napotke in novosti, ki jih delita z nami.
-
Brigita Džamastagič
Embalaža lična, ekološka. Spekla sem štručke po vašem receptu, bile so super. Vesela sem vsakega novega recepta, tako da bom sedaj spekla kruh, pa še kaj,...
-
Viki Bajec
To moko sem naročila za mojo prijateljico, pravi da je z izdelkom zelo zadovoljna, uporablja pa jo že dlje časa.
-
Ana
Moja najljubša moka, nepogrešljiva sestavina pri kuhi in peki LCHF dobrot.
- Skrij komentarje