Arašidova tortica
SESTAVINE:
* 24 finomletih polnozrnatih maslenih keksov
* 5 žlic topljenega kokosovega olja
* 250g sirnega namaza (philadelphia ali mascarpone)
* 1 skodelica Rok’s kremastega arašidovega masla
* 100g kokosovega sladkorja
* 1 čajna žlica vanilije
* 250 ml smetane
OPIS POSTOPKA: V posodi zmešajte zmlete kekse in kokosovo olje ter maso nanesite v pladenj za pite. Pazite na to, da enakomerno porazdelite maso. Rok’s arašidovo maslo, sirni namaz, kokosov sladkor in vanilijo zmešajte z mešalnikom. Mešajte toliko časa, da so vse sestavine dobro premešane. Maso nanesite na testo in vse skupaj za 4 ure postavite v zamrzovalnik.
30 min pred postrežbo pito vzemite iz zamrzovalnika. V ločeni posodi zmiksajte smetano in jo namažite na pito. Vse skupaj posujte s praženimi, drobljenimi arašidi in postrezite.
ČAS PRIPRAVE: 1h
RECEPT PRIPRAVIL: Rok
Komentarji (0)