Naravno intimno milo do 30 % ceneje

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Zavrti kolo sreče

Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Vpiši svoj email, zavrti kolo in preizkusi svojo srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo do nedelje (20.4.) do polnoči
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone ter na intimno milo.

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Belo-črna malinova preska
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Belo-črna malinova preska

SESTAVINE:

Testo:

* 1 cup mandljev

* 2 jedilni žlici kokosovega
 olje iz ekološke pridelave, stopljenega

* 1/4 cup kakava v prahu iz ekološke pridelave

Nadev:

* 2 cups indijskih oreščkov - lahko jih namočimo čez noč, odcedimo in osušimo

* 1/3 cup agavinega sirupa iz ekološke pridelave

* 1/2 cup stopljenega kakavovega masla iz ekološke pridelave

* 1/3 cup kokosovega olja iz ekološke pridelave

* 1 vanililijev strok

* 2 cups malin

Preliv:

* 1/2 cup kakava v prahu iz ekološke pridelave

* 1/2 cup agavinega sirupa iz ekološke pridelave

* 1/4 cup kokosovega olje iz ekološke pridelave



OPIS POSTOPKA:

Testo: 1. 2/3 mandlejv na drobno zmeljemo, ostalo tretjino lahko pustimo malo večje koščke.

2. Dodamo jim stopljeno kokosovo olje in kakav. Dobro premešamo.

3. Z testom obložimo dno pekača za pito (ali podobnega)

Nadev: 1. Oreščke, drobno zmeljemo, dodamo agavin sirup, kakavovo maslo, kokosovo olje, vanilijo in vse skupaj dobro zmeljemo v mešalniku.

2. Polovico mase položimo na testo, posujemo z malinami in dodamo ostalo polovico nadeva.

Preliv: 1. Zmešamo vse sestavine in maso prelijemo po nadevu.

2. Ohladimo, da se strdi (cca 3 ure).



ČAS PRIPRAVE: 30 minut, hlajenje 3 ure

RECEPT PRIPRAVILA: Uršula Majhen  


Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti