Šipkovo olje z vitaminom E 1+1 GRATIS

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund
Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Zavrti kolo sreče

Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Vpiši svoj email, zavrti kolo in preizkusi svojo srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo do nedelje (2.2.) do polnoči
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone ter na Premium šipkovo olje z vitaminom E v paketu 1+1 gratis.

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Belo in temno čokoladna torta
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Belo in temno čokoladna torta

SESTAVINE:
* 200 g bele čokolade
* 200 g temne čokolade
* 0,5 L sladke smetane
* agar agar
* 4 jajca
* 60 g bele pšenične moke
* 40 g kokosovega sladkorja
* tri žlice kakava
* vanilin sladkor

OPIS POSTOPKA: Najprej pripravimo biskvit. V eni posodi stepemo sneg iz beljakov. V drugi posodi pa penasto vmešamo jajca s sladkorjem. V to maso postopoma vsujemo moko s kakavom in premešamo do gladkega. Na koncu ji dodamo sneg in narahlo premešamo. Pečico vklopimo na 180 stC in ventilatorski način. Biskvit vlijemo v pripravljen pekač in pečemo cca. 15 minut. Pustimo ga, da se dobro ohladi na rešetki.

Vmes pripravimo sestavine za obe kremi. V eni posodi stepemo sladko smetano, ki ji dodamo dve žlici kokosovega sladkorja. Na štedilniku stopimo nad paro najprej koščke temne čokolade. Ko postane čokolada tekoča, ji dodamo agar po navodilu iz embalaže in zmešamo s polovico sladke smetane. Maso previdno vlijemo v pekač, kamor smo pred tem na dno postavili pečen biskvit. Torto postavimo v hladilnik.

Zatem stopimo še belo čokolado in jo prav tako pomešamo z agarjem in sladko smetano. Maso vlijemo na plast temne čokolade in postavimo nazaj v hladilnik za vsaj 4 ure. Okrasimo s stepeno sladko smetano in na vrh naribamo nekaj čokolade. 

ČAS PRIPRAVE: 1 ura + 4 ure hlajenja = 5 ur 
RECEPT PRIPRAVILA: Iva Džudović - Ljubezniva

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti
Midas Pixel