Šipkovo olje z vitaminom E 1+1 GRATIS

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund
Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Zavrti kolo sreče

Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Vpiši svoj email, zavrti kolo in preizkusi svojo srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo do nedelje (2.2.) do polnoči
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone ter na Premium šipkovo olje z vitaminom E v paketu 1+1 gratis.

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Bogat kari z rdečo lečo in mandljevim maslom
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Bogat kari z rdečo lečo in mandljevim maslom

SESTAVINE:
* 1 lonček rdeče leče
* 2 lončka paradižnikove omake
* 2 lončka zelenjavne jušne osnove
* 1 lonček kokosovega mleka iz pločevinke
* 4 žličke mandljevega masla
* 4 stroki česna
* 2 žlički curryja v prahu (blagega)
* 1 žlička kurkume v prahu
* 1 žlička mešanice začimb 'garam masala'
* ½ žličke drobljenih koriandrovih listov
* ¼ žličke ingverja v prahu
* olivno olje
* sol, poper
* 2 žlici tapiokine moke (po želji)
* šop kodrolistnega ohrovta ali špinače/blitve

OPIS POSTOPKA: Na malce olivnega olja na hitro prepražimo nasekljan česen in začimbe. Dodamo lečo (najbolje namočeno čez noč) in prelijemo s paradižnikovo omako ter zelenjavno jušno osnovo. Kuhamo okoli 15-20 minut, toliko, da se leča zmehča. V skodelici z vilico zžvrkljamo kokosovo mleko, mandljevo maslo in po želji tapiokino moko (če želimo omako še nekoliko zgostiti). V curry primešamo kokosovo-mandljevo mešanico in na manjše kose narezan kodrolistni ohrovt. Kuhamo še nekaj minut, ravno toliko, da se omaka zgosti, ohrovt pa zmehča. Po želji lahko omako delno pomiksamo s paličnim mešalnikom, da bo tekstura curryja še bolj kremasta.  

RECEPT PRIPRAVILA: Monika Škorjanc - earthlymonika

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti
Midas Pixel