VIDEO: Božične mini palačinke
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

VIDEO: Božične mini palačinke

SESTAVINE:
* 1 jajce
* 120 g moke
* 200 ml mleka
* 10 g kokosovega sladkorja
* 1 žlička cimeta
* kokosovo olje

Za nadev:
* 2 žlici kokosovega sladkorja
* 2 narezani jabolki
* žlička cimeta
* 1 žlica kokosovega olja

OPIS POSTOPKA: 
Penasto umešamo jajce, nato dodamo vse sestavine razen kokosovega olja in dobro premešamo.

Ponev za mini palačinke segrejemo in jo malenkost namastimo s kokosovim oljem. Z žlico ali zajemalko vlijemo maso v odprtine na ponvi. Palačinke po nekaj minutah obrnemo, da se zapečejo še na drugi strani.

Nadev pripravimo tako, da v ponvi segrejemo 1 žlico kokosovega olja, dodamo kokosov sladkor, narezana jabolka in cimet. Vse skupaj pri nizki temperaturi pražimo približno 10 minut. Nadev na koncu prelijemo čez palačinke.

Ponvico lahko naročiš tukaj. 

ČAS PRIPRAVE: 10 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Urška

* 1 jajce * 120 g moke * 200 ml mleka * 10 g kokosovega sladkorja * 1 žlička cimeta * kokosovo olje Za nadev: * 2 žlici kokosovega sladkorja * 2 narezani jabolki * žlička cimeta * 1 žlica kokosovega olja   Penasto umešamo jajce, nato dodamo vse sestavine razen kokosovega olja in dobro premešamo. Ponev za mini palačinke segrejemo in jo malenkost namastimo s kokosovim oljem. Z žlico ali zajemalko vlijemo maso v odprtine na ponvi. Palačinke po nekaj minutah obrnemo, da se zapečejo še na drugi strani. Nadev pripravimo tako, da v ponvi segrejemo 1 žlico kokosovega olja, dodamo kokosov sladkor, narezana jabolka in cimet. Vse skupaj pri nizki temperaturi pražimo približno 10 minut. Nadev na koncu prelijemo čez palačinke.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (1)