Šipkovo olje z vitaminom E 1+1 GRATIS

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund
Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje
VIDEO: Browniji s kakijem
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

VIDEO: Browniji s kakijem

Vsem dobro znani čokoladni browniji – tokrat v jesenski različici – z dodanimi kakiji in ščepcem cimeta za tisto pravo, čarobno noto dišeče jeseni. 

SESTAVINE:
 * 250 g masla
 * 240 g temne čokolade
 * 200 g kokosovega sladkorja
 * ščep cejlonskega cimeta
 * 4 jajca
 * 2 kakija
 * 160 g moke
 * 80 g presnega kakava v prahu
 * ščep soli 

OPIS POSTOPKA: Temno čokolado in kokosov sladkor raztopimo v toplem maslu in malenkost počakamo, da se mešanica ohladi. V stopljeno mešanico (kokosov sladkor se ne bo raztopil do konca, a nič za to) damo cimet, sol in postopoma po eno jajce, kar pomeni, da z metlico postopoma dobro vmešamo vsakega posebej. Dodamo olupljena in na kocke narezana kakija.
 Nazadnje skozi cedilnik presejemo moko in kakav in gladko zmešamo.
 Testo vlijemo v namaščen pekač in pečemo približno 40 minut pri 175 °C.
 Jesenske brownije postrežemo tople ali hladne.
 

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti
Midas Pixel