Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Zavrti kolo sreče

Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Vpiši svoj email, zavrti kolo in preizkusi svojo srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo do nedelje (22.12.) do polnoči
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone.

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Bučkini žepki s piščančkom
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Bučkini žepki s piščančkom

SESTAVINE:
*4 velike bučke
*400g rikote
*sveža špinača
*piščančji zrezki
*začimbe (himalajska sol, kajenski poper, kurkuma, sveža bazilika)
*4 srednje veliki paradižniki

PRIPRAVA: Špinačo posolimo, popopramo in dodamo kurkumo ter popražimo na olivnem olju. Med pripravo olupimo bučke in jih narežemo na 3 mm široke rezine (rez po dolgem). Rezine uporabimo za pripravo žepkov. Za pripravo enega potrebujemo 2-4 rezine odvisno od velikosti bučke. Pripravljeno špinačo vmešamo v rikoto in z maso napolnimo bučkin žepek (rezine postavimo 1 vodoravno, 1 navpično in zvijemo skupaj). Postavimo v pekač, katerega dodatno napolnimo s paradižnikovo mezgo (pasirani 4 paradižniki). Bučke dodatno posolimo, po želji dodamo svežo baziliko in postavimo v ogret pekač (180 stopinj) za 20 min. Vmes popečemo piščančka, začinjenega s soljo, poprom in kurkumo, popečemo pa lahko tudi bučke če ostanejo od žepkov.

ČAS PRIPRAVE: 60 minut 
RECEPT PRIPRAVILA: Karmen Jedvaj
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti