Cezarjeva solata
SESTAVINE (za 1 osebo):
* zelena solata
* blitva
* zelenje koromača
* koruza
* čičerika
Meso:
* 180 g piščančjega fileja (narežemo na kocke)
* himalajska sol
* poper
* mix začimb za piščanca na žaru
* sojina omaka
* kokosovo olje
Jogurtov preliv:
* 70 ml navadnega tekočega jogurta
* žlica soka limone / kisa
* 1/2 žličke himalajske soli
* 1/2 žličke bazilike
* ščep popra
OPIS POSTOPKA: Umito zelenjavo nadevamo na krožnik in pripravimo meso. Piščanca narežemo na kocke in ga v skledi zmešamo z začimbami in sojino omako. Na malo kokosovega olja ga dobro popečemo. Pripravimo preliv. Pečeno piščančje meso nadevamo na zelenjavo (solato) in prelijemo z jogurtovim prelivom.
ČAS PRIPRAVE: 25 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Mateja
Komentarji (0)