40 % popusta na vse za lepe lase

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund
Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje
Cimetovi vaflji z jabolčno čežano
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Cimetovi vaflji z jabolčno čežano

SESTAVINE:

* 200 g pirine (polnozrnate) moke

* 2 jajci

* 1 žlica kokosovega sladkorja

* 2 žlici agavinega sirupa

* 1 žlička pecilnega praška

* 2 dcl kokosovega mleka (lahko tudi kravje mleko, ovseno mleko,...)

* 3 žlice kokosovega masla (olja) v mehkem stanju

* ščepec himalajske soli

* brusnice

* cimet



OPIS POSTOPKA: Jajci, agavin sirup, kokosov sladkor, zmehčano kokosovo maslo in himalajsko sol dobro zmešamo. Dodamo moko in pecilni prašek ter premešamo, da dobimo gladko maso. Vaflje spečemo po navodilih aparata za vaflje. Jabolka olupimo in narežemo na manjše koščke. Na kokosovi masti popečemo jabolko, nato pa dolijemo malo vode, da se začnejo dušiti. Na zmernem ognju kuhamo približno sedem minut, nato dodamo posušene brusnice in kuhamo še dve minuti. Na tople vaflje polijemo jabolčno čežano in ponudimo še toplo.

ČAS PRIPRAVE: 40min

RECEPT PRIPRAVILA: Patricija Kragelj 


Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti