Čokoladni piškoti brez sladkorja
Čokoladni piškoti brez glutena in brez sladkorja … Zakaj pa ne?
Praznični piškoti so lahko tudi krvnemu sladkorju prijazni, a vseeno hitro narejeni in tako zelo slastni …
SESTAVINE:
* 1 jajce
* 1 žlico zmehčanega kokosovega olja
* 1 žlico arašidovega masla
* 2 žlici eritritola
* 3 žlice mandljeve moke
* 1 žlico kakava v prahu
* 1/2 čajne žličke pecilnega
* 20 g temne čokolade s stevijo
OPIS POSTOPKA: Najprej z vilicami (ali manjšo metlico) dobro zmešamo jajce, zmehčano kokosovo olje in arašidov namaz. Dodamo preostale sestavine in premešamo, da dobimo kompaktno maso.
Maso z žličko v obliki kupčkov polagamo na s peki papirjem obložen pekač in pečemo 14 minut pri 180 °C.
ČAS PRIPRAVE: 30 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Mateja
Komentarji (0)