Čokoladno-arašidovi krofki
SESTAVINE:
Sestavine za biskvit:
* 1 posodica moke
* 1/2 posodice eritritola
* 1/2 žlice pecilnega praška
* 2 žlici kakava v prahu
* 2 veliki žlici arašidovega masla
* 1 jajce
* 1/2 posodice tekočega jogurta
Dodatno: kokosovo maslo za premaz pekača
Sestavine za čokoladni preliv:
* 100 g čokolade s stevijo
Opopmba: posodica pri meni je znašala 2dl
OPIS POSTOPKA: Vse sestavine za biskvit dobro zmešamo. Pekač za krofke premažemo s kokosovim oljem in vanj razporedimo maso. Krofke pečemo 20-30 minut na 180 stopinjah. Ko so krofki pečeni, počakamo da se ohladijo. Nato stopimo čokolado s stevijo in vanjo pomočimo krofke.
RECEPT PRIPRAVILA: Manca Sodnik - makesomesweets
Komentarji (0)