Šipkovo olje z vitaminom E 1+1 GRATIS

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund
Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Zavrti kolo sreče

Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Vpiši svoj email, zavrti kolo in preizkusi svojo srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo do nedelje (2.2.) do polnoči
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone ter na Premium šipkovo olje z vitaminom E v paketu 1+1 gratis.

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Čokoladno borovničeva LCHF tortica
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Čokoladno borovničeva LCHF tortica

SESTAVINE:
*200 g mlade bučke
*eritritol
*4 jajca
*60 g lešnikove moke
*20 g mandljeve moke
*30 g kokosove grobo mlete moke
*50 g sirnega namaza
*30 g masla
*5 JŽ vrele vode
*1/2 žličke cimeta
*1/2 žličke ingverja
*1 JŽ jabolčnega kisa
*2 JŽ ruma po želji
*1 zvrhana JŽ psiluma
*1/2 zavitka pecilnega praška
*250 g zmrznjenih borovnic
*1 čajna žlička agar agar
*1,5 dcl vode
*500 g sladke smetane
*1 JŽ kakava v prahu
*70 g temne čokolade

OPIS POSTOPKA: Narežeš/naribaš bučke, jih sladkaš z 1,5 JŽ eritritola in pustiš, da bučke spustijo nekaj vode. Ločiš beljake od rumenjakov in beljake stepeš v sneg. Rumenjakom dodaš žlico sladila in jih penast umešaš. Dodaš ostale sestavine in zmešaš. Bučke v blenderju dobro zmiksaš, ter dodaš rumenjakom in preostalim sestavinam. Zmešaš in med mešanjem dodaš beljake. Maso pečeš 25 min na 180°C. Ko je masa pečena, jo ohladiš in razpoloviš. Pripraviš žele iz borovnic. Zmrznjene borovnice nekoliko pokuhaš, da se odtalijo. Dodaš jim žlico sladila in segrevaš, da se raztopi. V drugi posodici zavreš vodo in dodaš agar agar. Vreli vodi primešaš borovnice, dobro premešaš in maso vliješ v pekač (da se oblikuje želena oblika želeja). Pustiš, da se ohladi in strdi. Smetano stepeš in ji dodaš žlico sladila ter kakav. Polovico smetane namažeš na dno biskvita, nanjo položiš borovničev žele. S preostalo smetano namažeš žele in pokriješ z drugo polovico biskvita. Po vrhu premažeš s stopljeno čokolado in poljubno okrasiš.

ČAS PRIPRAVE: 2 h
RECEPT PRIPRAVILA: Natalija Pogorelc
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti
Midas Pixel