Domači čokoladni srčki
SESTAVINE:
* 150 g BIO kakavovega masla
* 150 g kokosovega masla (olja)
* 50 g BIO kokosove moke
* cimet
* agavin sirup
* BIO kakavova zrna (2 žlički)
* po svojem okusu dodamo indijske oreščke, goji jagode, kandirane pomaranče, orehe, rozine….
OPIS POSTOPKA: Kokosovo in kakavovo maslo raztopimo na zmernem ognju in pazimo, da se ne zasmodi. Dodamo kakav, cimet, agavin sirup in kokosovo moko, ter zmlete indijske oreščke. Dobro premešamo. Prelijemo v modelčke in počakamo, da se ohladi. Pri prelivanju v modelčke bodite pozorni na to, da si pomagate z žličko in enakomerno razporedite usedline (oreščki, pomaranče…)
ČAS PRIPRAVE: 30 min
RECEPT PRIPRAVILA: Donatella Pečovnik
Komentarji (0)