Domača granola s čokolado in goji jagodami
SESTAVINE:
* 350g ovsenih kosmičev
* 80ml javorjevega sirupa
* 50g chia semen
* 50g goji jagod
* 2 veliki žlici happy cacao mix ali 100% kakava v prahu
* 50g goji jagod oblitih s presno čokolado – neobvezno
OPIS POSTOPKA:
1. V večjo posodo nasujemo ovsene kosmiče. Dodamo javorjev sirup, chia semena in cacao mix- Vse skupaj dobro premešamo.
2. Pripravljeno granolo stresemo na pekač, obložen s peki papirjem. Granolo lepo razporedimo po celotnem pekaču.
3. Pečemo v pečici 12 minut na 180 stopinj.
4. Počakamo, da se granola ohladi, jo razlomimo na manjše koške in dodamo goji jagode.
5. Granolo shranimo v zaprto posodo.
ČAS PRIPRAVE: 20 min
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Ana
Komentarji (0)