Kašica s Happy Cacao Mixom
* 150-170 ml riževega mleka (lahko tudi mleko ali kakšen drug nadomestek mleka)
* 5 velikih žlic ovsenih kosmičev
* Vanilin pasta
* 1 žlička happy cacao mixa
* Temna čokolada z malinami
* Maslo indijskih oreščkov
* Praženi mandljevi lističi
OPIS POSTOPKA: Za pripravo sem uporabila riževo mleko, ki ga zavremo. Nato dodamo ovsene kosmiče. Če so kosmiči pregrobi jih predhodno zmeljemo. Dodamo happy cacao mix. Kuhamo 5 minut, da se kosmiči zmehčajo in zgostijo. Pri tem ves čas mešamo. Odstavimo, dodamo vanilin pasto in tako pripravljeno kašo nadevamo v poljubno posodo. Kaša ne sme biti pregosta ali preredka, kar je odvisno tudi od vrste ovsenih kosmičev. Po potrebi jo razredčite ali počakajte, da se še malo zgosti (s tem ko se ohlaja, postaja vedno bolj gosta). Še vročo kašo posujemo s temno čokolado z malinami, praženimi mandljevimi lističi in maslom indijskih oreščkov. Takoj postrežemo.
RECEPT PRIPRAVILA: Urška Škorjanc
Komentarji (0)