Šipkovo olje z vitaminom E 1+1 GRATIS

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund
Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Zavrti kolo sreče

Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Vpiši svoj email, zavrti kolo in preizkusi svojo srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo do nedelje (2.2.) do polnoči
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone ter na Premium šipkovo olje z vitaminom E v paketu 1+1 gratis.

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Korenčkov kruh (brez glutena)
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Korenčkov kruh (brez glutena)

SESTAVINE:
Suhe sestavine:
* 160g prosene moke
* 50g tapioka moke
* 33g kokosove moke (fino mlete)
* 45g mletih mandljev
* 2JŽ pecilnega praška
* 1/2 čajne žličke sode bikarbone
* 1ČŽ cimeta
* 1ČŽ ingverja v prahu
Mokre sestavine:
* 375g fino naribanega korenja
* 120ml kokosovega mleka
* 80ml agavinega sirupa
* 28g stopljene kokosove maščobe
* 2 jž chia semen + 6 jž vode (-> pustiš 10min, da semena vpijejo vodo)
* 1 JŽ limetinega ali limoninega soka
* 1 čajna žlička vanilijevega ekstrakta
Glazura:
* 70g eritritola
* 21g kokosove kreme
* 3 ČŽ limetinega soka/limoninega soka 

OPIS POSTOPKA: Posebej zmešamo vse suhe sestavine, prav tako naredimo še z mokrimi. Za tem mokro maso dodamo k suhim sestavinam, dobro premešamo, da dobimo gosto zmes. Če se nam zdi preveč redka oz.vodena, dodamo še malo prosene ali kokosove moke. Zmes pečemo na 190 stopinj, cca. 40-45 min. Medtem pripravimo glazuro, eritritol damo v kavni mlinček, da se ta fino zmelje, da je kot sladkor v prahu... dodamo kokosovo kremo in limetin sok ter vse skupaj premešamo. Če je zmes preredka, dodamo še malo eritritola, če je pregosta, pa dodamo še malo kreme ali pa limetinega soka. Ko je kruh pečen in ohlajen, po vrhu zlijemo še glazuro ter vse skupaj damo v hladilnik, da se ta malce strdi.
Narežemo.... in preprosto uživamo v odličnem okusu. :)

Je brez glutena in brez dodanega sladkorja.

ČAS PRIPRAVE: 1 h
RECEPT PRIPRAVIL: Eva Boto

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti
Midas Pixel