40 % popusta na vse za lepe lase

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund
Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje
Krapci po moje
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Krapci po moje

SESTAVINE:

* 130 g rizevih kosmicev

* 500 g skute

* dve jajci

* 140 g indijskih oresckov

* 3 jž eritritola

* 2 čž eritritola

* cimet



OPIS POSTOPKA: Najprej skuhamo rizeve kosmice, toliko da se zmehcajo (priblizno 5 minut). Zmeljemo indijske orescke, rumenjake in beljake locimo. V poljubni posodi zmesamo rizeve kosmice, ki jih malo ohladimo, skuto, dva rumenjaka, ki smo ju stepli in tri jusne zlice eritritola. Maso damo v poljuben ozji pekac in pecemo v prehodno segreti pecici na 180℃, 30 minut. Indijske orescke in dve cajni zlici eritritola primesamo k stepenim beljakom. Po pol urah pecenja nasega bozanskega peciva, vzamemo pekac iz pecice in na dno lepo razmazemo maso z beljakov in indijskih oresckov. Pekac potisnemo nazaj v pecico in pecemo se priblizno 5 minut na enaki temperaturi. Ce se vam mudi in imate radi se tople krapce, jih postrezite takoj in se za popolnejsi okus potrosite s cimetom. Dobri so tako topli, kot hladni, le da se ze malo ohlajeni lazje in lepse rezejo



ČAS PRIPRAVE: 45 min (10 minut priprave, 35 minut pečenja)

RECEPT PRIPRAVILA: Sindi Horvat


Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti