Malinina LCHF pita
SESTAVINE:
Za testo:
* 120g mandljeve moke iz ekološke pridelave
* 30g kokosove moke iz ekološke pridelave
* 100g ekstra deviško kokosovo olje iz ekološke pridelave
* 1 jajce
* cimet po okusu
Nadev:
* 250g mascarpone sira
* 100g skute
* 5 žlic kisle smetane
* sok ene limone
* limonina lupinica
* eritritol po okusu
OPIS POSTOPKA:
Testo: Vse sestavine dobro pregnetemo v testo, katerega položimo na hladno za približno eno uro. Po eni uri, ko je testo hladno, ga enakomerno razporedimo po z maslom namaščenem pekaču. Testo pečemo na 180 °C približno 15 minut.
Nadev: Vse sestavine dobro premešamo in razloredimo po pečenem ohlajenem testu. Na koncu dodamo maline, nastrgano limonino lupinico in za dekoracijo svežo meto, meliso ali baziliko
RECEPT PRIPRAVILA: Manca Sodnik
Komentarji (0)