NOVO! Ponev za palačinke v otvoritveni ponudbi

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund
Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje
Malinina tortica brez moke in glutena
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Malinina tortica brez moke in glutena

SESTAVINE: 

* 120 g masla ali kokosovega olja

* 50 g 100% kakava

* 4 jajce

* 150 g ksilitola (ali katero drugo zdravo sladilo)

* 120 g orehov



Za nadev:

* 250 g posnete skute

* 50 g sladke smetane

* 50 g ksilitola  (ali katero drugo zdravo sladilo)

* 150 g malin



OPIS POSTOPKA: Pečico segrejemo na 170 stopinj. Maslo stopimo in mu primešamo kakav v prahu, nato ohladimo. Rumenjake penasto stepemo s ksilitolom, beljake pa v trd sneg. Rumenjakom nato dodamo ohlajen kakav, na koncu pa nežno umešamo še beljake ter mlete orehe. Pečemo v pekaču premera približno 22-25 cm, približno 20-22 minut. Ko se testo ohladi, ga namažemo s sestavinami za nadev, ki smo jih zmiksali skupaj. Okrasimo z malinami.

Hranilna vrednost: - 3050 kCal - 95 B, 190 OH, 225 M, 35g vlaknin

ČAS PRIPRAVE: 60 minut

RECEPT PRIPRAVIL: Jasmin Zorko 


Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti