Mehiška piščančja solata
SESTAVINE:
* pol glave manjše zelene solate (npr. Kristalka, gentile, itd.)
* pol konzerve mehiškiga rdečega fižola
* pol konzerve vložene koruze
* nekaj arašidov (ali drugih oreščkov)
* nacho sir
* 1 paradižnik
* tortilla čips za dekoracijo
* paniran piščančji zrezek (pripravljen v pečici ali airfry-erja)
* oljčno olje
* bučno olje
* kis
* sol
* 1 žlica kisle smetane
* malo svežega ali vloženega feferona/čilija za ekstra kick
OPIS POSTOPKA: Zelenjavo damo v večjo skledo za solato. Iz olja, kisa in kisle smetane naredimo dressing in ga polijemo čez solato ter zmešamo. Dodamo oreščke, nacho sir in nacho chips ter še topel paniran piščančji zrezek (ali še bolje nekaj mehiških sticky fingersov).
ČAS PRIPRAVE: 20 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Katra Crep
Komentarji (0)