Palačinke polnjene z jabolki in cimetom
SESTAVINE:
* palačinke
* kokosov jogurt
Karamelizirana jabolka:
* 2 jabolki
* 2 žlici rastlinskega mleka
* 2 žlici kokosovega sladkorja
* ¾ žličke cimeta
* ½ žlice soka limone
* ¼ žličke koruznega škroba
OPIS POSTOPKA: Jabolka karameliziramo tako, da jih najprej narežemo na manjše kockice in jih v posodi dobro premešamo z vsemi sestavinami. Nato jih stresemo na ponev, pokrijemo s pokrovko in na majhnem ognju z občasnim mešanjem, pečemo dokler se ne zmehčajo. Vsako palačinko premažemo s kokosovim jogurtom, dodamo karamelizirana jabolka in palačinko zvijemo ali zložimo v ''prtiček''. Dober tek!
RECEPT PRIPRAVILA: Monika Škorjanc - earthlymonika
Komentarji (0)