Pirin zdrobov narastek
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Pirin zdrobov narastek

SESTAVINE:
* 3 jajca
* 1 zrela banana
* 300 g skute
* 70 g skyra
* 1 žlico medu
* 90 g pirinega zdroba
* 1 žlička vanilijevega ekstrakta
* 1 žlička cimeta
* 1 žlička limonine lupine
* par kapljic pomarančnega esencialnega olja (po želji)
* pest ali dve poljubnih gozdnih sadežev

Dodatek:
* kokosov jogurt
* Freshy mango

OPIS POSTOPKA: Pečico segrej na 180°C in pripravi pekač v velikosti 20 x 10 cm (lahko je tudi druge velikosti, ampak potem bo čas pečenja drugačen) 

Vse sestavine razen gozdnih sadežev dobro zblendaj v mešalniku. Maso vlij v pekač in dodaj gozdne sadeže. Peci v ogreti pečici okoli 40 minut. Pusti, da se narastek čisto ohladi nato pa postrezi. Za dodatek zmešaj kokosov jogurt in mango freshy v poljubnih količinah. 

ČAS PRIPRAVE: 20 minut + peka
RECEPT PRIPRAVILA: Dea Kepic

 

* 3 jajca * 1 zrela banana * 300 g skute * 70 g skyra * 1 žlico medu * 90 g pirinega zdroba * 1 žlička vanilijevega ekstrakta * 1 žlička cimeta * 1 žlička limonine lupine * par kapljic pomarančnega esencialnega olja (po želji) * pest ali dve poljubnih gozdnih sadežev Dodatek: * kokosov jogurt * Freshy mango Pečico segrej na 180°C in pripravi pekač v velikosti 20 x 10 cm (lahko je tudi druge velikosti, ampak potem bo čas pečenja drugačen)  Vse sestavine razen gozdnih sadežev dobro zblendaj v mešalniku. Maso vlij v pekač in dodaj gozdne sadeže. Peci v ogreti pečici okoli 40 minut. Pusti, da se narastek čisto ohladi nato pa postrezi. Za dodatek zmešaj kokosov jogurt in mango freshy v poljubnih količinah. 
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.