Šipkovo olje z vitaminom E 1+1 GRATIS

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund
Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Zavrti kolo sreče

Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Vpiši svoj email, zavrti kolo in preizkusi svojo srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo do nedelje (2.2.) do polnoči
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone ter na Premium šipkovo olje z vitaminom E v paketu 1+1 gratis.

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Piščančji sticky fingers (lepljivi prstki) brez jajc
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Piščančji sticky fingers (lepljivi prstki) brez jajc

SESTAVINE (za dve osebi):
* 400 g piščančjih prsi
* sol in poper
* nekaj jedilnih žlic pirine gladke moke
* 1 čajna žlička chia semen
* kurkuma
* 1 jedilna žlica ovsenega mleka
* nekaj jedilnih žlic koruznih kosmičev

OPIS POSTOPKA: Chia semena namočimo z nekaj žlicami vode in pustimo tako dolgo, da začne želirati. Piščančje prsi narežemo na trakce, jih solimo in popramo (po želji dodamo še kakšno svojo skrivno začimbo). Pripravimo se na paniranje mesa. V en krožnik (plitek) damo moko, v drugega (globok) namočena chia semena, ovseno mleko in ščep kurkume za lepšo barvo. Na tretji (plitek) krožnik nasujemo koruzne kosmiče (če imate kakšno alergijo, preverite tudi sestavine v koruznih kosmičih!). Piščančje trakce najprej pomokamo, nato jih namočimo v chia mešanico, na koncu pa položimo in nežno polagamo po kosmičih in pritisnemo z roko da se ti dobro oprimejo piščanca. Piščančje sticky fingerse ocvremo v vrčem olju (nekaj minut na vsaki strani). Za bolj zdravo verzijo piščančje trakce položite na pekač, obložen s peki papirjem. Pokapajte jih z oljem in pecite v pečici, ogreti na 200°C. Čas pečenja je odvisen od zmogljivosti pečice, načina pečenja (z ventilacijo ali brez) ter od debeline piščančjih trakcev. Moj nasvet je, da jih po desetih minutah obrnete z vilico in pečete še vsaj 10 minut. Nato en trakec prerežite in videli boste, ali je pečen (ne sme več biti rožnat ampak bel). Pa dober tek!

ČAS PRIPRAVE: 30 minut 
RECEPT PRIPRAVILA: Katra Črep 

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti
Midas Pixel