Piščanec z arašidi
SESTAVINE (za dve osebi):
* 1 file piščančjih prsi
* sol
* poper
* česen v prahu
* sušen origano
* arašidovo olje
* 1 žlica arašidovega masla
* 2-3 žlice drobljenih arašidov
* čili v prahu (po okusu)
* pest sveže mlade špinače
OPIS POSTOPKA: Piščanca narežemo na trakove. V ponvi segrejemo arašidovo olje, dodamo meso, ki ga solimo in popramo. Ko je meso skoraj pečeno dodamo še česen, origano in arašidovo maslo. Po želji in okusu dodamo še čili. Pražimo, da se meso do konca speče in nekoliko hrustljavo zapeče. Tik preden meso postrežemo dodamo še svežo mlado špinačo in drobljene arašide.
ČAS PRIPRAVE: 20 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Urška Škorjanc
Komentarji (0)