Polnovredne ovsene ploščice
* 1 velika zrela banana
* 1 beljak
* 80 g agavinega sirupa
* Cimet po okusu
* 100 g ovsenih kosmičev
* 50 g semen
* 50 g brusnic
* 50 g temne čokolade
* Ščep soli
OPIS POSTOPKA: V posodi s paličnim mešalnikom zmiksamo banano, beljak in agaivin sirup. Nato dodamo vse preostale naštete sestavine in premešamo. Maso nadevamo v pekač (velikost pribl. 20x20 cm), ki ga predhodno obložimo s papirjem za peko. Pečemo pri 180 stopinjah približno 25 minut. Se vroče razrežemo na poljubno velikost. Pustimo da se ohladijo. Nato jih po želji oblijemo s čokolado. Jaz sem uporabila mešanico bele čokolade in grškega jogurta.
RECEPT PRIPRAVILA: Urška Škorjanc
Komentarji (0)