Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Zavrti kolo sreče

Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Vpiši svoj email, zavrti kolo in preizkusi svojo srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo do nedelje (20.4.) do polnoči
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone ter na intimno milo.

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Pomladna rižota z redkvicami in šparglji
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Pomladna rižota z redkvicami in šparglji

SESTAVINE:
* 3 šalotke
* 300 g špargljev
* 200 g zamrznjenega graha
* 10 redkvic
* 200 g arborio riža
* 800 ml vode/jušne osnove
* 1-3 jušne žlice miso paste
* himalajska sol
* poper
* česen po okusu
* mikrozelenje

OPIS POSTOPKA: Narežemo in na olivnem olju prepražimo šalotko. Narežemo vso preostalo zelenjavo in prepražimo s šalotko. Začinimo. Za minuto prepražimo riž. Počasi zalivamo z jušno osnovo/vodo, v kateri smo dobro raztopili miso pasto. Kuhamo približno 15-20 minut na nizkem ognju. Postrežemo z mikrozelenjem ali pa pripravimo carpaccio redkvice. Okus miso pase močno vpliva na okus kuhane rižote - izberi miso pasto, ki ti po okusu odgovarja.

ČAS PRIPRAVE: 35 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Anja Geč

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti