VIDEO: Prekonočni sadni zajtrk
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

VIDEO: Prekonočni sadni zajtrk

Prekonočni sadni zajtrk je preprosta in zdrava rešitev za jutra, ko ti primanjkuje časa, a si vseeno želiš hranljiv obrok brez kuhanja.

Odlično se obnese tudi kot prigrizek za s seboj – pripraviš ga v steklenem kozarčku s pokrovom in ga preprosto vzameš v službo ali na izlet.

SESTAVINE:

* 1,5 dl poljubnega mleka
* 4 žlice Malinolinčka
* 80 g malin
* dve žlički Kremnega namaza
* borovnice
* oreščki po želji

OPIS POSTOPKA:

V mleku zmešamo 4 žlice Malinolinčka. Pripravimo maline – operemo in zmečkamo (uporabimo lahko tudi zamrznjene maline) in jih nadevamo v kozarec.

Dodamo pripravljeno kašo iz Malinolinčka, ki se je med tem že malenkost strdila. Po vrhu posujemo mlete lešnike oz. želene oreščke, borovnice in kremni namaz. Čez noč pustimo v hladilniku.

Namaz se bo v hladilniku strdil, zato ga v primeru, da želiš tekočega, prekonočnemu kozarčku dodaj zjutraj.

Malinolinček in Kremni namaz najdeš tudi v Paketu sadni zajtrk.

ČAS PRIPRAVE: 10 minut + čez noč
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Mateja

Sekcija: Carousel

 

* 1,5 dl poljubnega mleka * 4 žlice Malinolinčka * 80 g malin * dve žlički Kremnega namaza * borovnice * oreščki po želji V mleku zmešamo 4 žlice Malinolinčka. Pripravimo maline – operemo in zmečkamo (uporabimo lahko tudi zamrznjene maline) in jih nadevamo v kozarec. Dodamo pripravljeno kašo iz Malinolinčka, ki se je med tem že malenkost strdila. Po vrhu posujemo mlete lešnike oz. želene oreščke, borovnice in kremni namaz. Čez noč pustimo v hladilniku. Namaz se bo v hladilniku strdil, zato ga v primeru, da želiš tekočega, prekonočnemu kozarčku dodaj zjutraj. Malinolinček in Kremni namaz najdeš tudi v Paketu sadni zajtrk.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.