Pumpkin bread
SESTAVINE:
* 1 konzerva bučkinega pireja
* 2 jajci
* 1/3 skodelice agavinega sirupa, medu
* 2 žlici kokosovega olja
* 2 žlici rastlinskega napitka (npr. ovseno mleko)
* 2 in 1/4 skodelice ovsenih kosmičev
* cimet
* 1 žlička pecilnega praška
* 150g temne čokolade
OPIS POSTOPKA: Pečico segrejemo na 200°C. V posodo damo bučkin pire, jajce, olje, rastlinski napitek, agavin sirup, ovsene kosmiče, cimet, pecilni prašek in zmešamo vse skupaj v gladko tekočo zmes, na koncu dodamo še koščke temne čokolade. Kruh pečemo 50-60 min na 200°C. Uživajte v zdravi in dobri jesenski sladici.
RECEPT PRIPRAVILA: Alja Poharc
Komentarji (0)