Snickers rezine
SESTAVINE:
Osnova:
* 40 g mleko
Karamela:
* 350 g arašidovo maslo
* 50 g vanilijevi proteini
* 40 g med
* neslani arašidi (za povrh)
Čokoldni preliv
* 100g 70%
temne čokolade
* 35 g stopljeno kokosovo olje
OPIS POSTOPKA:
Osnova: Vse sestavine zmešamo v večji skledi, da nastane kepa. Razporedimo po manjšem pekaču in dobro pritisnemo ob podlogo. Pečemo 14 min na 180 stopinj. Še ko je toplo narežemo na male tablice.
Karamela: Vse sestavine zopet zmešamo. Masa je kompaktna. Damo jo na piškotne ploščice in povrh posujemo arašide.
Čokoladni preliv: Čokolado in olje postavimo nad vodno kopel, da se stopi…Prelijemo čez pripravljene ploščice in damo v hladilnik za 2 uri.
RECEPT PRIPRAVILA: Gaja Prestor
Komentarji (0)