Zdravi piškoti na hitro (brez glutena in laktoze)
Enostavni piškotki brez glutena in laktoze, ki se odlično podajo k popoldanski kavici. Banana je ključna sestavina tega recepta. Banana je odlična kot vezivo in prinaša tudi naravno sladkost skupaj s kalijem, vitaminom B6, kalcijem in vlakninami.
SESTAVINE:
*6 žlic arašidovega masla
*1 manjša banana
*2 žlici nastrganega kokosa
*pol žličke cimeta
*žlička kokosovega sladkorja
PRIPRAVA: 1. V multipraktiku zmešajte vse sestavine skupaj. 2. Med mešanjem se bodo sestavine povezale skupaj, v eno veliko kroglo testa. 3. Obložite pekač s peki papirjem in iz testa naredite manjše piškotke, poljubnih oblik. 4. Pečico segrejte na 180 stopinj in pecite približno 10 minut.
ČAS PRIPRAVE: 3 min priprava + 10 min peka v pečici
PRIPRAVILA: Malinca Ana
Komentarji (0)