1. Čokoladno lešnikov namaz iz ekološke pridelave 200 g
Sestavine: Lešnikova pasta* 55 %, kokosov sladkor*, kakavova pasta* 13 %.
*iz kontrolirane ekološke pridelave.
Izdelek lahko vsebuje sledi drugih oreškov.
Neto količina: 200 g
Proizvedeno v Sloveniji. Poreklo osnovnih sestavin: Kmetijstvo EU/izven EU
2. Čokomalinček iz ekološke pridelave - ovsena kaša s kakavom 400 g
Sestavine: Ovseni kosmiči* 75 %, kokosov sladkor*, kakav v prahu (sredstvo za uravnavanje kislosti: kalijev karbonat)* 9 %, konjak glukomanan v prahu*.
*iz kontrolirane ekološke pridelave.
Izdelek lahko vsebuje sledi soje.
Neto količina: 400 g
Proizvedeno v Sloveniji. Poreklo osnovnih sestavin: Ovseni kosmiči - Slovenija, Kakav v prahu - Peru
EKO – izdelek iz ekološke pridelave – pomeni, da je minimalno 95 % sestavin izdelka, ki so kmetijskega izvora pridelanih ekološko (pridobitev zahteva izpolnjevanje strogih evropskih predpisov).
1. Čokoladno lešnikov namaz iz ekološke pridelave 200 g
Čokoladno-lešnikov namaz se poda tako h kruhu kot tudi k palačinkam in različnim sladicam. Iz njega lahko pripravimo različne torte, mafine, ga dodamo piškotom, kremam in ostalim dobrotam, ki se porodijo v domišljiji. Ker je spravljen v lično in privlačno embalažo, se ga bo razveselil vsakdo, zato je primeren tudi kot sladko in pozorno darilo.
Pozor: V hladnih mesecih ali pa hladnejših prostorih lahko med ali na površju namaza opaziš bele lise ali grudice. Gre za strjeno kakavovo maslo, ki ga lahko opazimo med ali pa na površju namaza. Kakavovo maslo se na hladnem strdi zaradi svoje sestave, ki je bogata z zdravimi nasičenimi maščobnimi kislinami, predvsem stearinsko in palmitinsko kislino. Te maščobne kisline imajo visoko tališče, kar pomeni, da se pri nižjih temperaturah strdijo. Gre za naraven proces, ki se zgodi, kadar so namazi naravni in brez umetnih emulgatorjev, zato dodatno dokazuje kakovost sestavin.
Če želiš, da strjeno kakavovo maslo izgine, namaz preprosto postavi na toplo (na radiator, v topel prostor ali toplo vodo) in ga premešaj. Ko bo enkrat na sobni temperaturi, se ne bo več strdil in sladkanje bo spet prijetno. Če pa želiš to narediti na hitro, je najboljše, da kozarec za nekaj minut postaviš v vročo vodo (pribl. 60 stopinj), dobro premešaš in hraniš na sobni temperaturi.
2. Čokomalinček iz ekološke pridelave 400 g
Pred uporabo najprej pretresi ali premešaj.
1. način priprave: V 200 ml toplega/hladnega mleka ali poljubnega napitka damo 6 velikih žlic (60 g) Čokomalinčka, premešamo ter počakamo 10 minut, da se zgosti.
2. način priprave: V 200 ml vrelega mleka ali poljubnega napitka damo 5 velikih žlic (50 g) Čokomalinčka, premešamo, pokuhamo še 1 minuto in obrok je pripravljen.
Po želji lahko dodamo v kašo tudi poljubno sadje.
Naj žlica v njem stoji ali pa se na dno skodelice potopi, s prilagajanjem količine vsak takšen Čokomalinček dobi, da se mu srce zasmeji. ;)
Shranjevanje: Hranite v temnem in suhem prostoru. Embalažo po uporabi dobro zaprite.
Tvoj paket bo pri tebi v nekaj dneh! Če naročiš paketek do 13 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri tebi. Drugače pa se trudim, da vsa naročila prejeta po 13 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.
Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:
Te zanima, kako nato pride paketek do tebe?
Na izbiro imaš 5 različnih plačilnih metod: