Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Vpiši svoj email, zavrti kolo in preizkusi svojo srečo.
Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov
To polje je obvezno.
1. Ponev za mini palačinke
Aluminij, premaz proti prijemanju (polimerna prevleka z greblon premazom), bakelit ročaj (soft touch).
Dimenzije: 26 x 26 cm
2. Kremni namaz iz ekološke pridelave 200 g
Sestavine: Indijski oreščki*, grozdni sladkor*, kakavovo maslo*, liofilizirane maline*, liofilizirane jagode*.
*iz kontrolirane ekološke pridelave.
Neto količina: 200 g
Proizvedeno v Sloveniji. Poreklo osnovnih sestavin: Kmetijstvo EU/izven EU
1. Ponev je primerna za peko mini palačink (sladkih in slanih), jajc, mini jajčnih in drugih (npr. čičerikinih) omlet …
Pred prvo uporabo operite notranjost posode z blago milnico, notranjost pred vsako uporabo namastite z minimalno količino maščobe. Ne pregrevajte prazne posode. Izogibajte se kuhanju na najvišjih temperaturah. Pred pomivanjem pustite, da se posoda popolnoma ohladi. Posode ne drgnite z ostrimi in kovinskimi predmeti (npr. žičnata gobica). Posode ne pomivajte v pomivalnem stroju. Za daljšo življenjsko dobo posode je priporočeno ročno čiščenje. Pri kuhanju upoštevajte premer dna posode, da kurišče ne presega premera dna ponvice. To dosledno upoštevajte pri indukciji. S posodo ravnajte previdno, da ne pride do mehanskih poškodb.
2. Kremni namaz iz ekološke pridelave 200 g
Kremni namaz z okusom malin in jagod se odlično poda tako k kruhu kot tudi k palačinkam in različnim sladicam. Iz njega lahko pripravimo torte, mafine, ga dodamo piškotom, kremam in drugim dobrotam, ki se porodijo v vaši domišljiji. Ker je spravljen v lično in privlačno embalažo, se ga bo razveselil vsakdo, zato je primeren tudi kot sladko in pozorno darilo.
Pozor: V hladnih mesecih ali pa hladnejših prostorih lahko med ali na površju namaza opaziš bele lise ali grudice. Gre za strjeno kakavovo maslo, ki ga lahko opazimo med ali pa na površju namaza. Kakavovo maslo se na hladnem strdi zaradi svoje sestave, ki je bogata z zdravimi nasičenimi maščobnimi kislinami, predvsem stearinsko in palmitinsko kislino. Te maščobne kisline imajo visoko tališče, kar pomeni, da se pri nižjih temperaturah strdijo. Gre za naraven proces, ki se zgodi, kadar so namazi naravni in brez umetnih emulgatorjev, zato dodatno dokazuje kakovost sestavin.
Če želiš, da strjeno kakavovo maslo izgine, namaz preprosto postavi na toplo (na radiator, v topel prostor ali toplo vodo) in ga premešaj. Ko bo enkrat na sobni temperaturi, se ne bo več strdil in sladkanje bo spet prijetno. Če pa želiš to narediti na hitro, je najboljše, da kozarec za nekaj minut postaviš v vročo vodo (pribl. 60 stopinj), dobro premešaš in hraniš na sobni temperaturi.
Tvoj paket bo pri tebi v nekaj dneh! Če naročiš paketek do 13 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri tebi. Drugače pa se trudim, da vsa naročila prejeta po 13 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.
Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:
Te zanima, kako nato pride paketek do tebe?
Na izbiro imaš 5 različnih plačilnih metod: